Helgens bästa foto


Sjuk :(

Åh, vart kom detta ifrån?! Jag kände innan jag somnade igår att jag började få ont i halsen och det satt i när jag vaknade. Jag åt frukost och följde Miller till skolan och började känna mig lite konstig i kroppen och påväg till Jason sedan började illamående och omhet i kroppen! Usch! Men det var bara att bita ihop för jag var tvungen att städa Jasons lägenhet & stryka. Som ni förstår mådde jag värre efter det men det vara bara att bita ihop igen för Millers nya aupair, Johanna (som är hos en annan familj här förtillfället), var påväg till East sheen för lite rundtur i området med mig. Vi vandrade omkring i ett par timmar och jag kände mig mycket bättre efter att ha tagit en painkiller men efter att ha avslutet promenaden med en trevlig lunch i Richmond Park blev det mindre trevligt för jag började må riktigt illa...
Vi sa hejdå och jag gick hem och la mig och sov i två-tre timmar och nu ligger jag här helt energilös, svettas & fryser och hjärtat går i racerfart så fort jag rör på mig!
Nu är frågan: Ska jag äta eller inte äta? Hmm, jag är ju hungrig...

Hoppas ni har en bra dag!

Modell för en dag

Födelsedagspresenten från Ulrika var alltså att tillsammans vara "modeller för en dag", eller vad man ska kalla det :)
Vi började med att få håret duschat och masserat utav en tjej som var grym på huvudmassage, jag höll på att somna! Sedan klippte de håret på oss och vi blev sminkade innan det var dags att bli fotograferade utav David, en trevlig kille som vi hade jättekul tillsammans med!
Mannen som sedan hjälpte oss att få våra foton var så himla snäll och gav oss en stor rabatt på fotona för att vi skulle kunna få vårt gemensamma foto som är så fint och för att jag snart fyller år!

När vi var klara gick vi till Hyde Park där vi stötte på Ellinor, Veronica och Katarina och hängde med dom tills de åkte hem och sedan stannade jag och Ulrika kvar till midnatt och bara pratade & mös. Åh, vad jobbigt det kommer bli att vara ifrån henne då jag far till Norge...

Ulrika, tack för en helt underbar dag!!! ♥




Underbar midsommarhelg

Jag kan utan tvekan säga att detta var den bästa midsommarn jag nånsin haft :)
I fredags var jag som sagt hemma hos Linda i Wandsworth och gick sedan ut och dansade, jag skrattade mig genom hela kvällen!
I lördags samlades hundratals svenskar i Hyde Park där det åts mat, dansades runt en söt liten midsommarstång och spelades svensk musik. Det var härligt för det kändes som om man var hemma i Sverige igen!
På kvällen satt jag barnvakt åt Hannas fyra barn, de var så snälla och söta så det gick galant!
Igår hade jag en helt underbar hel-dag tillsammans med Ulrika och jag fick min födelsedagspresent utav henne. Jag berättar mer om det senare...

Idag är jag i princip ledig. Chefen från frisörsalongen behövde inte min städning idag och Reseigh jobbar hemifrån så jag hängde lite tvätt och plockade disk imorse men sedan kunde jag gå och lägga mig igen för Reseigh tog Miller till skolan. Jag sov till klockan tio sedan packade jag frukost som jag tog med till Richmond Park där jag låg och solade & läste ett par timmar...  Det är minst 30 grader ute och inte ett enda moln syns på himlen, awesome!
Nu ska jag sätta igång med lite förberedelser inför hemresan har jag tänkt - dagen närmar sig!!





Jimmy & Allan deltog i midsommarfirandet,
väldigt rolig syn för dom då vi dansade små grodorna, haha!



Midsommarafton i London

Åh, vilken underbar dag, kväll & natt!
Dagen spenderades hos Ulrika med med ett gäng tjejer. Alla bidrog till en helt fantastisk midsommarmats-knytis-lunch, massa god mat med sill & nästan allt som ska finnas med på svensk midsommar och Ulrika bakade tillochmed en fin jordgubbstårta!
På kvällen var vi hemma hos Linda i Wandsworth med massa härligt folk, en massa tjejer plus Bob :)
Alla var på så himla bra humör och vi hade det jättekul tillsammans, vi lekte lekar, åt tårta, dansade runt den levande midsommarstången Bob och skrattade i massor. Vid tolv-tiden tog jag bussen hem (tanken var att jag skulle vara pigg inför idag) tillsammans med Veronica och Katarina som skulle vidare till Richmond och dansa på The Bull. Dock var jag på så bra humör och danssugen jag med så det var smidigt för dom att övertala mig att följa med dom. Åh, vi dansade tills det stängde och hade jättekul!

Jag har precis kokat baby-potatoes (som färsk-potatis så fint heter på engelska) och ska strax bege mig till Hyde Park för dans runt midsommarstång och annat kul!






Näst-sista helgen!

Uscha mig, imorgon börjar min näst-sista helg här i London... Jag har velat att tiden ska gå fort så jag kan kommer hem men nää, jag vill inte lämna London så snart, det går liiite väl fort!
Imorgon börjar midsommarfirandet med midsommarmats-knytis-lunch uppe med norrmännen hemma hos Ulrika. På kvällen är jag bjuden till Wandsworth på midsommarfirande med lite blandat gammalt & nytt folk, trevligt!
På lördag firas midsommar, precis som varje år, i Hyde Park för alla svenskar som är intresserade. Där dansar man runt midsommarstång, äter medhavd mat, spelar kubb och annat. Det ska bli kul!
På kvällen är jag snäll och sitter jag barnvakt åt Hannas familj för Hanna ska på konsert.
Och på söndagen ska jag få min födelsedagspresent utav Ulrika - vi ska på sådandär "photoshoot-sak" där vi får håret fixat, sminket gjort och allt vad man nu får och sedan blir vi fotade...
Detta lär bli en väldigt bra helg!


Jag är nu nyduschad och ska strax lägga mig i min renbäddade säng och läsa. Gott!

Nattinatti

Hemmafrun Elin

Idag är inte lika roligt väder tyvärr, det är väldigt molnigt men solen tittar fram då & då och det är varmt så nöjd är jag ändå. Jag skrev klart referensen imorse och skickade iväg den till Reseighs mail, hoppas hon nöjer sig med den!
Jag leker hemmafru idag, städerskan kom nämligen inte igår så Reseigh bad mig städa köket & toaletterna... Jag har tvättat och hängt upp kläderna ute på linan och så ska jag stryka det senare. Och eftersom det blir massa midsommarfirande och knytis i helgen håller jag på att baka för fullt inför det :)

Nu har brödet jäst klart så jag ska köra in det i ungen och sedan luncha...

Hur ska ni fira midsommar?

Onsdag

Jag har lämnat Miller i skolan och sitter nu och äter en god frukost innehållandes en skål med blåbärsyoghurt, jordgubbar och branflakes. Himlen är klarblå och solen bränner redan på rejält så snart ska jag lägga mig på en filt i trädgården och sola! Jag ska även spendera dagen till att skriva en referens om familjen här, vilket jag inte har någon inspiration till då jag är trött på att bo här men det är bara att hitta på och överdriva lite så blir det nog bra...

Ha en fin dag!

Shopping-diet

Det har blivit lite väl mycket shopping det senaste, speciellt idag då jag spenderade hela dagen på Oxford street! Dock är det kul att passa på innan jag far hem för där hemma är ju shoppingen nästan värdelös i jämnförelse med London... Men frånochmed nu blir det shopping-diet har jag tänkt mig, eller jag ska försöka med det iallafall, hehe.
Jag stannade i stan ett bra tag då jag inte behövde hämta Miller förrän halv sju från sin cricket. Bussen tog en himla tid så jag fick stressa och hämta honom och sedan gå hem, laga mat och öva läxor. Reseigh kom inte hem förrän halv nio idag, likaså igår, hon jobbar som en galning just nu vilket resulterar i att jag också får jobba över varje kväll...


Ååh för er som är lika galna i True Blood som jag - avsnitten från säsong tre är ute nu :D I'm so happy!!!


Kent släpper nytt album!

Den 30 juni släpps det nya albumet En plats i solen, det ser jag verkligen fram emot!
De har även turné i sommar som jag förhoppninsvis ska gå på... Hoppas, hoppas, hoppas!


New tattoo!

Jaa, det var det som var min lilla hemlis... Jag har i flera månader funderat på att göra en tatuering som minne utav min tid här i London. Jag var sugen på att göra något bakom örat, något diskret så ett enkelt hjärta fick det bli. Jag trodde det skulle göra jätteont med tanke på att det är så hårt där men det gjorde knappt ont alls faktiskt, jag fick ju tillochmed fråga tatuerarn om han hade börjat, hah!

Lite skraj?


Det enda kortet jag orkat ta på reultatet, ska försöka ta bättre bild snart...
http://publishme.se/559636/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Grattis lillebror

Min lilla lillebror är inte så liten längre, för idag fyller han hela 18 bast!
Hoppas du haft en trevlig dag!

Jag vill ha en sådan här liten Elias,
på den tiden var han ju så snäll & gullig, hihi...

Hey, soul sister

Sen babysittar kväll igår, kom inte i säng förrän strax innan två. Men det var såkart värt det då jag fick 50 pund i hand! Upp tidigt idag för att åka till Camden en sväng innan jag for vidare till Svenska Sjömanskyrkan där jag och några vänner bänkade upp med cheesecake och kärt svenkt kaffe för att fira det fina bröllopet. Ååh, Viktoria & Daniel, man blev ju helt förälskad i båda två då de såg så kära & lyckliga ut. Och under vigseln gick det inte undgå att fälla ett par tårar... Vilket vackert par!
Kvällen spenderades hemma hos barnvaktande Hanna där jag, hon och Tilda tillagade tacos och såg på film, dock somnade jag rätt tidigt in i filmen, som vanligt vill säga...

Imorgon hörruni, då ska jag göra en sak som jag funderat över länge nu - but it's a secret for now...



Shopping på Portobello Market

Jag har haft en underbar dag på Londons bästa marknad (enligt mig) - Portobello Road Market! Jag mötte upp Ulrika där och vi strosade omkring i det sköna vädret... Vi lunchade ihop och vid ett-tiden var hon tvungen att lämna mig för att börja jobba... Jag som (oftast) är ledig på fredagar stannade kvar och gjorde en massa kap! Jag hittade lite kläder och smågrejer till mig själv men även en del presenter till några där hemma, kul!

Nu ska jag strax iväg igen för att sitta barnvakt åt Millers klasskompis.
Ha en fin kväll!


Här är några utav dagens fynd, en underbar bikini och en söt tröja.
Om jag gillar randigt? -Nejdå, inte alls...


Tiny Dancer

Jag fullkomligt älskar den här låten, den är sååå bra... Och när jag lyssnar på den tänker jag direkt på Almost Famous som är en sjukt bra film! Se den!


Bullbak

Idag har jag vart i full gång med att baka bullar med Miller och hans vän Ben. Nu tittar de på film så jag får lite vila, det är ett hårt jobb att underhålla barn! Solen skiner ute så snart ska vi ut till lekparken och möta andra vänner till dom och deras nanny´s. Härligt!

Kanelbullen måste ju vara Sveriges bästa påhitt, håller ni inte med?!




Onsdag

Dagen spenderades på Europas största shoppingcenter, Westfield, jag hittade ett par shorts, ett fint linne och strumpebyxor. Jag fick sedan stressa hem, hämta Miller, stanna och leka i parken, hem och göra mat och sedan kom Jason hem. Tanken var att jag skulle sitta barnvakt ikväll men slapp det till slut, skönt!

Imorgon är Miller ledig från skolan så det betyder en heldags jobb för mig. Hoppas det blir soligt & fint för då kan jag ta jag med ungen ut på picnic!


Ååh, jag fick precis reda på att min Arvid kom in på Balettakademien i Göteborg till hösten!! GRATTIS älskling, du är grym! ♥


Tess heta pollisonger


Tuesday

Nu har jag börjat inse att jag inte bara ska hem snart utav att jag även ska lämna London, vilket inte känns alls kul... Denna stad är verkligen helt fantastiskt och möjligheterna är oändliga! Jag kommer sakna London enormt mycket och chansen är stor att jag återvänder en dag...

Min dag har vart jättehärlig. Det har vart hyffsat soligt och fint idag och jag började dagen med en timmas promenad till Holland Park där jag tillsammans med ett par flickor lunchade, det var mys. Sedan promenerade jag även hem och fick då sällskap utav Lovisa :)
Väl hemma packade jag mellanmål till Miller och hans klasskompis som jag sedan hämtade och tog till deras cricket-träning. Nu är jag hemma och eftersom Reseigh hämtar Miller har jag slutat för dagen. Gött!

Anni B Sweet

Förra söndagen var hela Regent Street avstängt pågrundav att "A taste of Spain" hölls där. Det var mat, aktiviteter, stånd och uppträdanden där, men inget speciellt intressant tyckte jag, förutom ett uppträdande på scen - spanska tjejen Anni B Sweet stod där och sjöng så fint! Här har ni ett litet smakprov...


Helgen & The Lion King

Denna helgen har vart underbar, precis som alla andra helger jag haft här. Helgerna i London kommer jag sakna jättemycket, det finns alltid kul saker att göra tillsammans med de goa brudarna!

I fredags satt jag barnvakt åt en kompis familj, då hon inte kunde. Det gick finfint, jättesöt unge, dock kom mamman hem mycket senare än vad som var bestämt och det kändes inte kul då jag skulle upp halv sex morgonen därpå men då hon kom hem vid ett berättade hon att en taxi stod utanför och väntade på mig. Så jag kom hem snabbt och somnade direkt, så himla snällt utav henne! Kul att ha åkt taxi London med!
Lördagen spenderades som sagt i grymma Thorpe Park och på kvällen satte jag och Ulrika oss i en park och åt glass innan vi gick hem och däckade utav utmattning.
Igår spenderade jag och Ulrika ett par timmar i östra London på Spitafields Market och Sunday Up Market, jättebra söndags-marknader som ni måste gå på om ni besöker London!
Sedan gjorde vi något jag längtat efter i flera månader - vi såg The Lion King musikalen! Ååh, den var helt underbar med alla häftiga djur-kostymer, de duktiga musikalartiserna med dess vackra sångröster och såklart Timon & Pumbaa ♥





Idag är det städning som gäller så det är dags att sätta igång!

Thorpe Park

Åh, vilken bra dag!









Toppen dag!

Jag har haft en helt underbar dag i Thorpe Park tillsammans med Ulrika, Matilda och Katarina! Aldrig förr har jag vart med om så roliga attraktioner! Vattenbanor som gjorde en dyngsur, bergochdalbanor där man skrek sig hes och andra attraktioner där man skrattade tills man fick kramp i kinderna!

Mer om det imorgon eller så för jag har Ulrika som nattbesök... Vi ska mysa framför en film nu och imorgon ska vi upp någorlunda tidigt och åka till Brick Lanes marknad :)

Hoppas ni har en bra helg!

Ett år sedan

Ta mig tillbaka till denna underbara dag för ett helt år sedan...
Jag saknar er, mitt härliga HR3int




Som tur är hinner jag inte sitta och deppa över detta, för nu jäklar ska det iväg och åkas!

Här ska det åkas!

Nu har biljett till Thorpe Park på lördag bokats. Det är ett nöjesfält precis utanför London som verkar riktigt grymt!
Jag kikar in foton på hemsidan nu på de olika attraktionerna och tänker "den måste jag åka" om typ alla, men jag tror inte att jag kommer tänka likadant då jag står framför dom på lördag. Hoho, vissa är nog lite väl läskiga för lilla mesiga jag...

Här är ett exempel...

Och här är "Saw-The ride", inspirerad från Saw-filmerna...
Kolla in sågarna, tänk er känslan då man störtar rakt ner mot dom!!!


Made with love



Det finns ett par pärlbutiker här i London som har mänger med fina pärlor, där plockade jag på mig lite blandat för ett tag sedan och så här blev resultatet. Vad tycks? Skeden är nog min favorit-berlock, den är så söt!

Letters to Juliet

Härmed tvingar jag er alla att gå och se filmen Letters to Juliet så fort ni bara kan!
Jag och Ulrika såg den ikväll och den var alldeles, alldeles underbar... Den var jätterolig och full med massvis utav kärlek ♥
Filmen fick mig att längta ännu mera efter min Arvid och den fick mig att inse att jag verkligen måste besöka Italien en dag - gärna en dag snart...

En del spänning har vi även fått ikväll... I slutet av filmen, mitt i en väldigt spännande och avgörande scen slocknar hela skärmen, det börjar pipa och en robotaktig röst ropar ut något i stil med "during the circumstances, please evacuate this building" om och om igen ur högtalare. Vi följer strömmen ut och där står redan en brandbil och brandmän rusar in. Det var alltså brandlarmet som gått igång... Vi oroar oss såklart för att vi inte kommer få se slutet som var så spännande men efter ett tag släpps vi in igen och får avsluta vår film, puh!

See it!

1 månad kvar...

...tills jag kommer hem igen, ååh!

Detta lilla busfröet kommer inte få en lugn stund när jag kommer hem,
hon ska få gosa med moster jämnt & ständigt vare sig hon vill eller inte ♥

Ulrika hela dagen

Min Ulrika har vart hemma i Sverige i en tio dagar och kom precis tillbaka, som jag längtat efter henne. Jag åkte hem till henne så fort jag kunde imorse där vi pratat och myst. Hon skulle bjuda mig på enkel lunch men det slutade med att jag ställde mig vid spisen och gjorde hemmagjord grönsaks & champinjon soppa till oss båda, gott!
Sedan hörde Reseigh av sig och sa att hon slutade tidigare från jobbet så jag behövdes inte och fick ledigt resten utav dagen! Så jag stannade kvar hos Ulrika och umgicks med henne och hennes unge och åt middag med hennes familj, det var trevligt.

Titta vad Ulrika köpte med sig till mig hemifrån...
Den är nästan slut redan, mmm så god!!

Hemlängtan

Har jag nämnt att jag är fruktansvärt trött på att bo i detta hus med dessa människor...?
Det är inget fel på Reseigh och Miller men Miller är mitt jobb och det är inget kul jobb och Reseigh är min arbetsgivare och det känns inget bra att bo tillsammans med min arbetsgivare... Jag längtar efter riktig fritid ifrån jobb & arbetsgivare och jag längtar hem! Åh vad jag längtar hem, till huset och alla nära & kära. Jag ska verkligen njuta utav mina fem veckor hemma innan jag far till Norge för att jobba på ett riktigt jobb med riktig fritid - vilket jag ser väldigt mycket fram emot!

Nu ska jag ta en lång och skön dusch, sedan lägga mig i min renbäddade säng och läsa. Åh så gott.

Femte boken ur Twilight-sagan!

The short second life of Bree Tanner
Ännu en bok i den underbara sagan, denna handlar om "the newborns"...
I can't wait to read it!






Jag är hög...

...på Legally Blonde - vilken underbar musikal!!!
Den var jättebra & rolig och nu har det gått flera timmar sedan den avslutades och jag har ännu ett stort leende på läpparna!
Musikaler som denna är helt beroendeframkallande, man blir lycklig och vill bara ha meeer... Jag ska försöka se ett par till innan jag åker hem!

Denna hunk var med och spelade en utav huvudrollerna,
Duncan James från pojkbandet Blue, mums...



Musikal & myggbett

Vilken trevlig helg jag har minsann... Igårkväll var vi ett gäng med brudar som satt på filtar i Hyde Park där vi åt jordgubbar & annat, mös och spelade twister!
Idag har jag tillsammans med Matilda, Veronica & Hanna strosat omkring i underbara Covent Garden och på Oxford Street och nu på kvällen vart det förfest/kalas för Ellinor som fyller år på måndag. Dock var jag alldeles för trött för att gå vidare på club... Plus att jag vill vara pigg imorgon för då ska jag på musikal. Åh, vad det är roligt med musikal!

Nu ligger jag här i sängen och kliar på alla förbaskade myggbett jag fick i Hyde Park igår, inte så kul men det är väl ett tecken på sommar antar jag, och sommar vill vi ju ha :)



Det snöar i Tromsö

I Tromsö har det i veckan snöat flera gånger... Det är som sagt dit jag och Matilda ska flytta i augusti - Vad är det vi ger oss in i egentligen?!

The new dress



Det är helt underbart att strosa omkring i denna sötsak i det heta vädret vi har här i London just nu!

Jag ska nu hoppa in i duschen, sedan fixa mig iordning inför kvällens parkhäng :)
Ha en trevlig fredagskväll!

Kew Gardens

Miller & jag gjorde igår ett trevligt besök i den botaniska trädgården Kew Gardens i det fina vädret. Det stället gillade jag verkligen, synd att det kostar så mycket att gå in där annars hade jag gärna gjort många fler besök!


"Look at me, I'm a house"



The Carrie Diaries

Jag bara MÅSTE ha denna!




Genom det som står på boken, "Meet Carrie before Sex And The City", förstår ni nog vad den handlar om...

"The Carrie Diaries is the coming-of-age story of one of the most iconic characters of our generation. Before Sex and The City, Carrie Bradshaw was a small-town girl who knew she wanted more. She's ready for her real life to start, but first she must navigate her senior year of high school...

With an unforgettable cast of characters, The Carrie Diaries is the story of how a regular girl learns to think for herself, and evolves into a sharp, insightful writer."


Frukost i solen

Åh vilken underbar dag. Jag är nyvaken och ligger på en filt ute i solen och äter en väldigt god frukost :)
Solen steker på rejält nu och det är nog nästan 30 grader... Mmm, här ute ska jag stanna idag!

Som ni förstår så jobbar jag inte idag. Jasons mamma är på besök från Sydafrika och igår fick jag reda på att hon vill ha en heldag med Miller idag så jag är HELT ledig! Så skönt!

Igårkväll var jag & Matilda på bio och såg vår kära Robert Pattinson i filmen Remember Me. Det var en väldigt bra film med ett sjukt bra och oväntat slut... Om ni inte redan sett den, gör det!

Nej, nu ska jag fortsätta glassa i solen...
Har ni lika bra väder där hemma?

The Host

Jag har precis börjat läsa The Host som är skriven utav Stephenie Meyer (författaren till Twilight-böckerna), och jag måste säga att det är himla svårt att förstå den...
Har någon utav er läst den? Är vet värt att fortsätta?



I am woman

Sjukt bra låt. Den är med i en utav scenerna i SATC 2...

I am strong

I am invincible

I am woman

 




Vilken bra dag jag har... Det är lov för alla skolbarn i landet denna vecka och familjen här är ännu borta och kommer inte hem förräns ikväll så idag njuter jag av att vara ensam hemma och bara latar mig. Awesome!
Men resten utav veckan blir det heldagars jobb...

En dag i Oxford

Minns ni när jag var i Cambridge i början av maj? Staden Oxford är i samma stil, en stundentstad med massa slottsliknande college och andra vackra byggnader. Jag har haft en jättetrevlig dag med brudarna i Oxford med jag måste erkänna att jag trivdes bättre i Cambridge utav någon anledning... Iallafall så har vi strosat runt bland stadens gator och kikat runt, bland annat på byggnader där Harry Potter spelats in, det är spännande!
Vi åt sedan middag på Jamie's Italian, en utav Jamie Olivers restauranger, vi alla åt färsk pasta vilket var ljuvligt gott! Efteråt gick vi vidare till ett konditori för lite efterrätt innan vi for hem. Mysig dag!




RSS 2.0