Ledig dag!

Jag sitter før tillfællet på bibblan hær i Tromsø pågrundav att vi inte har något internet dær hemma længre, buhu. Som jag tidigare berættat "lånade" vi internet från någon ovetande granne och denna granne har nu upptæckt det och satte kod på sitt internet før en vecka sedan, så vi måste nu skaffa eget... Tur vi har bibblan så længe!

I helgen har det blivit en hel del jobb. Efter jobbet på Knollen i fredags jobbade jag på julebal på SAS fram till klockan tre på natten, det gick bra men blev såklart vældigt trøtt. Hade som tur var sovmorgon till tolv på lørdagen. Jobbade ett par timmar på Knollen och sedan var det dags før SAS igen dær det var taco-buffè før småbarn. Vi dukade borden sedan ficxk vi rast i en och en halv timma, ryddade borden och slutade redan vid halv elva. Så slappt! Matilda och jag åkte hem och fixade oss ordning och drog sedan ut en svæng i byn med goingen Anna :)

Igår var jag vældigt sliten, fræmst på grund av allt jobb, så det blev en lugn dag. Dock gymmade jag och Hanna en timma på kvællen, vi har næmligen skaffat træningkort på SATS. Kænns så gøtt!

Nu ska jag ta en svæng på stan, sedan hem och kæka lax, mums! Och ikvæll ska jag och Lisa på bio - Harry Potter! Som jag længtat!

Muss!


Måndag

Helgen vart bra minsann. I fredags kom svenskarna över till oss, vilka innebär Anna, Cecilia, Felicia och Emil. Vi hade idol och pannkaks kväll. Det var mysigt. I lördags jobbade jag som vanlig på Knollen och vi hade en jäkla massa kunder, det var ganska stressigt. Mitt i allt blev micron överhettad och la av, och den använder vi hela tiden. Typiskt, men vi klarade oss ändå.
Efter jag jobbat klart där jobbade jag tillsammans med Lisa på SAS på en julebal. Jättesmidigt, vi serverade ingen dricka, bara julmat, till vackert klädda studenter. Det var kul! Vi slutade klockan elva redan och då tog vi oss hem där det var förfest med samma folk som kvällen innan. Jag fixade mig snabbt och sedan tog vi oss till byn och dansade på Driv tills det stängde och gick som vanligt vidare till Knollen och åt nattamat innan vi tog taxi hem. På väg till taxin halkade jag och slog i rumpan så jäkla hårt, ajaj. De verkar inte salta gatorna här överhuvudtaget, det är snorhalt överallt!
Klockan halv ett på söndagen vaknade jag av att Lisa kom hem från jobbet på frukosten. Hon skrämde upp mig rejält då hon berättade att även hon halkat, på väg till jobbet, slått i huvudet och troligen fått en lätt hjärnskakning, och om hon inte vaknade upp från sin powernap skulle jag ringa ambulans. Jag blev såklart jätteorolig och kunde inte sova vidare utan gick upp och väntade spänt på att hon skulle vakna. Hon var såklart okej, ingen fara alls. Puuh.
Resten utav dagen slappade vi här hemma. Inte ens städa gjorde vi, så lata!

Förresten så har lillebror tagit körkort!!
Så duktig är du, jag är stolt över dig!

Partysvensken

HAHA, se denna, så jäkla klockren!!


Ett par dagar i Gbg

Igårkväll kom jag hem efter ett par underbara dagar tillsammans med min Arvid i Göteborg. Han har visat mig runt i det härliga Götet, vi har myst i massor, söndagen spenderades med Ulrika som kom på besök, så himla  roligt! Och igår innan jag for hem var jag med Arvid i skolan, det var jättekul, speciellt att se han steppa tillsammans med sin klass!

Det känns verkligen inget bra att vara ifrån honom, jag önskar jag kunde vara tillsammans med han jämt!
Tur att det är jul snart, då ses vi igen ♥


Nu är vi inne i november, vilket betyder att enbart halva skatten dras här i Norgeland (för att folk ska kunna köpa julklappar, haha). Då måste man såklart passa på att jobba extra mycket och bra är då att julborden sätter igång nu på SAS där vi kommer spendera många kvällar framöver. Imorgon ska vi dra oss dit direkt efter jobbet på Knollen, likaså på lördag.
Åh, jag ser fram emot söndag. Underbara lediga söndagar :)


Hur är det med er där hemma? Jag saknar er!


RSS 2.0