Hej Sverige!

Nu vart det färdigpackat och Matilda & jag ska snart bege oss mot flygplatsen. När vi landar i Oslo vid 12 tiden inatt ska vi möta vår kära "London-Hanna" och åka hem till henne och sova ett par timmar. Ska bli så kul att träffa henne! Vid 7 tiden ska vi sedan ta bussen vidare till Göteborg där jag byter buss och får sällskap utav min Arvid till Jönköping, ååh :)

Ses snart!!




Välkommen internet!

Nu har vi äntligen återfått vår bästa vän här i huset. Woho! Ikväll har jag skypat med pappa & bror, så kul. Och ännu roligare blir det om exakt en vecka då jag sitter hemma framför brasan tillsammans med dom. Ååh!

I helgen hade vi personal fest med Knollen gänget. Vi började med att bowla innan vi for med maxitaxi till Knoll og Tott där vi åt thaimat och hade det trevlig fram till småtimmarna då vi gick ut och dansade på Amundsen. Vi hade även julklappsutdelning under kvällen, alla hade köpt varsitt paket som sedan blandades i en säck. Bästa paketet var absolut Eiriks, han hade köpt en varmkorv med bröd, plattat till det och slått in, haha!

Nu är det fullt upp fram till hemresan. Jobb på SAS imorgon kväll och fredag kväll. På lördag ska vi ha en liten förfest här hemma och sedan gå ut. PÅ söndag ska vi STOR-städa hela huset. På måndag kväll är det jobb på SAS igen och på tisdag far vi hem :)

I lördags...


Två veckor kvar!

Tills hemresan børjar, woho! Jag længtar ihjæl mig!

Som ni førstår har vi inget internet ænnu, det verkar som att vi ska få det på måndag. Æntligen. Man kænner sig en aning handikappad. Jag saknar att kunna skypa med er dær hemma!

Allt ær som vanligt hær i Tromsø. Vi jobbar och sliter på Knollen och på SAS. I lørdags gick vi ut på byn. Vi børjade på førfest hemma hos vår arbetskamrat Anniken och gick sedan vidare till Admundsen och Grynder. Himla kul kvæll!
På søndagen gick jag upp tidigt før att gå på gudstjænst med Lisa som vi planerat sedan tidigare før kyrkan hær i Tromsdalen ær så vacker. Det var en aning jobbigt att hålla sig vaken, haha, jag var ju inte i så bra skick efter att bara sovit ett par timmar... Resten utav dagen spenderades med att lyssna på julmusik, baka julgodis och jag gjorde min alldeles egna julskinka, såå gott! Den ær næstan slut redan :o

Nu ska Lisa & jag julshoppa. Puss på er!

RSS 2.0