Home sweet home

Matilda & jag har haft en jättehärlig vecka på Kreta! Vädret var inte mycket att hurra för, vi hade det mest mulet och regnigt men i slutet av veckan kunde vi steka lite på stranden och jag tog mig till och med ett dopp i havet, dock inte badkrukan Matilda.
Vi har haft det riktigt avkopplande, bara strosat omkring bland alla mysigt gator, tagit powernaps på eftermiddagarna och ätit massvis med grekiskt mat. Så fruktansvärt god är maten där!!
En dag åkte vi på bussresa runtom ön, det var så himla vackert och vi fick även lära oss om oliv-producering och vin-tillverkning, väldigt intressant!
På fredagen, vår sista kväll, gick vi ut. Det är inte högsäsong i Rethymnon nu så det var inte så livat ute men vi hade jättekul ändå! Kom i säng vid fem och gick sedan upp vid nio för att pressa lite i solen innan vi checkade ut och for hemåt. Såklart var vädret var på topp denna dag då vi skulle lämna landet, ganska typiskt.

Vi landade i Tromsö strax efter åtta på kvällen, lagom till en vacker solnedgång så det kändes härligt att komma tillbaka! Vi åkte rakt hem och ordnade oss inför utgång, påskdagen är en stor utgångsdag här så det kunde vi inte missa! Matilda, Sara & jag gick till Rogers, sedan blev det efterfest hos oss med bastu och vi såg solen gå upp vid fyra tiden. Inte förrän vid åtta tiden gick vi och la oss och eftersom det är så ljust här nu så var det svårt att sova. En aning sliten är man nu, sådan tur att man är ledig imorgon, helt underbart!!


Fler foton kommer...

Utgång & påskägg

Jag, Lisa, Matilda & Sara tittar just nu på filmen Inception, så jäkla bra är den, jag har sett den en gång förut. Vi smaskar även på vårt påskgodis som vi sprang runt och letade efter tidigare idag och var lyckliga som små barn då vi fann våra ägg.
Igår blev det utgång som sagt. Vi började med förfest här hemma, jag, Matilda, Lisa, svenska Hanna, Sara, Iselin, Håkan, Frida & Kjetil, det var väldigt trevligt! Sedan for vi till Grunder där vi träffade Peter & Tomas som hade stängt Knollen för natten för att kunna gå ut ihop, de är galna! När Grunder stängde åt vi lite nattamat och gick sedan till Tomas för en liten efterfest.

Charmig bild på Kjetil, Frida & Håkan

Det fina ägget jag fick utav Sara :)

Vår i Tromsö?

Det är precis vi har just nu, dock stannar den nog inte så länge då det sägs att vädret pendlar något enormt här uppe vid den här tiden så snart kommer snön igen, suck. Får njuta så länge det varar...

I tisdags var vi på nyinvigningen av puben Rorbua som numera ligger nere vid hamnen så fint. Lisa fixade in oss alla sambos så vi fick fri dricka & mat, maten var så god! Live musik spelades och vi hade jätte mysigt!
Nu blir det jobb och efter det ska påskägg införskaffas då vi ska ha äggletning här på söndag, så kul :)
Imorgon blir det jobb och utgång!
Pöss

Senaste dagarna

I torsdags gick vi ut, jag, Lisa och Matilda, vi började i lobbybaren på Sas där Joachim ,aka "Jochiboi", gjorde jättegoda drinkar till oss, Paparazzi & White Lady fick jag. Så goda! Sedan gick vi vidare till Grunder tillsammans med Jochiboi och norska Hanna. De hade invigning för den nya undervåningen, det var riktigt fräscht!
När det stängde vid två åkte vi hem till oss, även med Terje som var dritings (askalas på norska) där vi hängde en stund innan jag och Lisa somnade skedandes, mys.
I fredags efter jobb bakade jag tårta inför lördagen och såg på filmen Dagboken med Matilda & Sara. Den är så bra och slutet av filmen blev extra fint då vi fick oss ett litet norrsken här samtidigt.
På lördagen blev det jobb på Knollen och sedan var det bara att åka hem och göra sig ordning inför kvällen. Vår kära Iselin fyllde nämligen 20 igår, söndag, vilket firades med förfest och utgång. Vi for till Grunders där vi stannade till stängning och sedan blev det en liten efterfest hemma hos Iselin.
Igår var vi slitna allihopa men trots det vart vi tvugna att städa, det behövdes minsann! Under dagen flyttade Sara in här. Hon har nämligen bott i Peters hus så länge så norska Hanna kunnat flytta ut från rummet och sådär. Så nu bor Hanna i vardagsrummet fram tills att hon hittar ett nytt boende och det lär bli ganska så trångt men det ska nog gå bra.

Vi ser just nu på Desperate Housewives här hemma, sjuukt spännande!


Iselin får en brinnande födelsedagsdrink på Grunder, dock syns det inte på fotot...

Pics

Här kommer ett litet bildregn från då Arvid var här...

Lunch på Knollen
I skidbacken
På promenix
Uppe på fjället Storstein

RSS 2.0