En helg på partysvenskt vis

Igårkväll var vi ett gäng svenskar som åt middag ute på restaurangen Egon för att fira Ida, det var jättemysigt! Vi åt god mat och efteråt ordnade vi så att vår servitör överraskade Ida med fin dessert och sång, och inte nog med det överraskade han oss alla med varsin ballong, haha, sjukt kul!
Mätta och belåtna tog vi bussen till en förfest i Tromsdalen hemma hos ett par svenska killar, mycket trevligt! Så trevligt att jag lockades med att följa med ut på byen trots att jag inte borde för jobb väntades morgonen därpå... Drog iallafall in till byen, dansade på Amundsen och åt bagge på Knollen innan jag for hem och kom i säng vid tre. Två timmar senare var det dags för mig och Lisa att gå upp, fixa oss och promenera in till byen (bussarna går inte så tidigt på morgonen) och börja vårt jobb på frukosten på SAS. Det var första gången för mig att jobba där och det gick himla bra, dock mådde jag inte särskilt bra men det var det värt för det var en väldigt kul kväll! 

Annars idag har vi städat här hemma som vanligt och vi har fått en ny sambo, igen! Håkan flyttade hem till sin mor i fredags och nu har norsken Hanna, som jobbar i köket på SAS, tagit över extrarummet. Dock bara tillfälligt för planen är nämligen att svensken Hannas kusin ska flytta hit i februari någon gång...
Kommer vara lite förvirrande med dessa Hannor nu, hehe!

Här sjunger vi för Ida, spana in Viktor där bak, han tar minsann ton, HAHA!




Benjamin!

Veckorna går så sjukt fort, det är redan helg igen!
Veckan har vart väldigt bra, minus sjukdomarna som gått här i huset... Lisa fick helt plötsligt influensa i söndagskväll som höll i sig ett par dagar, jag fick flytta ut ur rummet och bosätta mig på Matildas golv i två nätter och vi alla lyckades faktiskt unvika att bli smittade :o Matilda har även problem med sin hals och vi misstänker att det är halsfluss, hoppas inte!
I onsdags satte jag, Lisa, Hanna och Matilda oss på puben Flyt i byen där vi spelade kort och drack vin, mys!
Annars har jag tränat en del, jag gick på Zumba en kväll där man fick testa på olika danser, sjukt kul och ikväll har jag vart på Yoga, det var så skönt att jag somnade på slutet under avslappningen!

Jag sitter just nu och kollar på Benjamin-klipp på Youtube, sjukt kul ju! Ska snart sova... Ska upp och jobba på Knollen imorgon och på kvällen blir Idas födelesedags-middag av :)



Go helg

Vi behövde enbart jobba till tolv på SAS i fredags och då åkte vi hem, la oss och och sov ut, så skönt! På lördags morgonen låg jag och läste ut boken Eat Pray Love, det var en ganska seg bok faktiskt, jag undrar om filmen är likadan... Någon som sett den?
Senare åkte jag, Matilda och Hanna in till byen där vi shoppade lite på rea och köpte sushi ingredienser för hemma sedan gjorde jag sushi till oss alla, såå sjukt gott!
På kvällen var ju tanken att vi skulle ut och äta för att fira Ida men stackarn fick maginfluensa under fredagen så det ställdes is. Dock hindrade inte det oss andra utan vi bjöd hit de andra svenskarna Gabriella, Maja, David, Adam & Viktor på lite förfest. Det blev nästan lite väl kul där ett tag då våra grannar ringde på och oroade sig för att vi skulle falla ner genom golvet... Han var riktigt sur, oops!
Lisa och jag var ganska trötta så vi stannade hemma medans de andra gick ut.

Det var superskönt att vakna upp extra utvilad och pigg idag!
Jag och Lisa tog oss till gymmet där jag blandannat powerwalkade i en halvtimma samtidigt som jag läste i boken
som min fina syster gav mig i julklapp, Carrie diaries, som handlar om Carrie i Sex and the city, innan själva serien startade. Den verkar väldigt bra!

Just nu väntar vi på att vår lille Håvard ska komma hem, då blir det film och mys :)


Lisa i byen idag, det snöar som bara den!


Sliten tjej

Det är jag det! I tisdags drog min arbetskamrat Katrine med mig på ett hårt aerobics pass på gymmet vilket har gett mig en riktigt fet träningsvärk, så det gick väl sådär på jobbet igår, kunde knappt böja mig ner... Igår kväll jobbade jag även på SAS som gick smidigt, slutade redan vid elva!
Ikväll körde jag och Lisafisa boxning, kul och jobbigt pass, det känns rejält i armarna nu! Undra hur det kommer gå imorgon kväll då det blir jobb på SAS igen, hehe...

Denna helg bestämde vi att vi skulle vara lediga igen, såå underbart! Vi får se vad som sker, det ser ut som att vi ska fira partysvensken Ida på lördag som fyllde år häromdagen. Trevligt :)


Fettfria hasselnötskakor

Mums, dessa kakor gjorde jag igår kväll, de är så himla goda! 

100 g hasselnötter
1 dl socker
1 tsk potatismjöl
1 ägg
Eventuellt några extra hasselnötter till garnering

Mal nötterna i en mandelkvarn. Vispa upp ägget lätt och blanda med övriga ingredienser och de malda nötterna. Klicka ut smeten på en bakplåt med bakplåtspapper och tryck ner en hel hasselnöt i mitten av varje kaka. Grädda i 200 grader i ungefär 8 minuter.


Recepten stal jag från www.sotasaker.com, en jättebra bak-blogg!



Ny vecka

Här kommer lite foton från i lördags då vi började med förfest här hemma innan vi gick ut...
 



Vi hade jättetrevligt här hemma, dansade bland annat bugg, salsa och "Björn Gustavsson-dansen" och skrattade en massa! Sedan åkte jag, Hanna och Matilda in till stan och dansade på Driv, dock var inte musiken något vidare bra... Förfesten var roligast, som det oftast brukar vara :)

I söndags lyckades vi faktiskt pallra oss iväg till gymmet, jag, Hanna och Lisa och tränade en stund men åkte mest dit för att få basta, såå skönt! Hemma sedan så städade vi och chillade resten utav dagen :)

Idag efter jobb hade jag en väldigt trevlig skype date med Ulrika, som sedan två veckor är bosatt i Frankrike och pluggar franska, såå kul! Hon verkar ha det jättebra och jag är ganska så avis, heh! Jag saknar dig!!

Nu är det dags att hoppa i säng. Nattiii

Ledig helg!

Grattis till världens finaste Ulrika som fyller 20 år idag!! ♥
Jag önskar jag var med dig i Frankrike och kunde fira dig, det hade vart såå kul!

Ååh, så skönt att vara ledig :)
Idag sov vi ut, vi var slitna efter att ha jobbat dubbelpass igår. Först Knollen och sedan direkt till SAS där vi jobbade fram till halv fyra, de där jäkla gästerna ville aldrig gå hem, så Kent-Are fick till slut be de sista att gå, haha!
Jag vaknade först idag (som vanligt, jag är ganska så morgonpigg) så jag lyxade till det med att baka havre-scones, mums! När Matilda vaknat traskade vi ner till Tromsdalens lilla center Pyramiden, tog sol (som de säger på norska när man solar solarium, hah), shoppade lite på HM och på Vinmonopolet, för ikväll ska vi ut :) Vi sambos ska förfesta lite här hemma innan vi ska ut på byen... Ska bli kul!
Dock får det inte bli allt för kul så att säga, för imon ska det städas och tränas är det tänkt!

Vår låt!


"Jag är inte sjuk, jag är partysvensk"

Ny sambo

Jag är helt mööör! Igår gick jag och Lisa på ett power aerobics pass på en timma, vilket tog kål på mig som är så otränad, men det var gött! Idag gick vi även till gymmet och körde på en stund! Så skönt att ha kommit igång och att ha en Lisa och en Hanna som peppar en :)

Våran nya sambo Håvard är på väg till oss just nu. Det är en gutt vi jobbar tillsammans med på SAS som behöver ett tillfälligt boende och vi har ju ett ledigt rum och svindyr hyra så han får mer än gärna bo hos oss, haha! Det blir trevligt!

Håvard gillar inte att bli fotad, haha. Fotot är taget hemma hos oss på förfest innan jul...




Søndag

Igår var det slitsamt minsann! Efter ett par timmar på Knollen gick Matilda och jag direkt till SAS där vi som sagt serverade på SAS egna personalfest. Det var ganska kul eftersom många blev väldigt fulla och senare var det karaoke tävling, vissa sjöng så illa! Jag och Matilda stannade till slutet vilket var vid tre och vi skulle få skjuts hem av vår chef Kent-Are som var tvungen att städa upp efter en idiot från festen som slått sönder en glasdörr, så vi var inte i säng förrän fyra, jag var såå trött!

Idag skulle vi mötas på förmiddagen på Knollen för vaskedag (städdag) men så trötta som vi var råkade vi försova oss och kom inte dit förrän nära tre, oops! De var nästan klara med städningen då vi kom, det var skönt att slippa undan tycker jag, hehe!
Efteråt gick jag, Matilda och Hanna och käkade på Burger King, det går bra för mitt hälsosamma liv ;)

Nu blir det Morden i Midsommar!


Fredags kos

Efter en nattlig promenad hem efter utgång i onsdags har jag blivit rejält förkyld, snorar och nyser som bara den! Så det känns himla skönt med en kos (mys) kväll hemma. Jag, Lisa och Matilda har haft Greys Anatomy maraton, ååh vad den serien är bra!!

Imorgon blir det jobb på både Knollen och SAS. Det vankas personalfest på SAS, så vi ska servera Lisa och alla andra arbetskamrater, det kommer kännas lite lustigt!

Hoppas min dumma förkylning försvinner snart, jag är taggad inför att träna hårt med Lisa och Hanna ju! Vi ska bli så jäkla fasta och snygga, haha!

På SAS i hårt arbete, hehe eller inte, så slappt!




Nyårs bilder

Lite foton tagna med min nya fina kamera hemma hos Veronica innan vi gick ut :)

Veronica & Katarina hade gjort det så fint med bland annat dessa drinkglas...
 
Värdinnan själv...

Jag & Hanna...

Katarina och Matilda...

Banoffee pie (brittisk dessert), såå gott!!

Hanna nummer 2...


Tillbaka i Tromsdalen

Jag har haft det såå gött hemma i Svedala! Önskar jag kunde stannat ett tag till men jobbet kallade här i Tromsö...
Jag har myst med familjen, vänner och min fina Arvid. Jag besökte Gekås med syster, Matilda och Jennifer där det shoppades massor och på hemvägen gick Matildas bil sönder så vi fick dra på oss våra nya kläder, traska tillbaka till Gekås i kylan och vänta på skjuts, så det blev ännu mera shopping, haha!
Nyår firades i Götet med ett gäng London vänner. Vi åt jättegod middag hemma hos Veronica innan vi gick till Trädgårn och dansade in det nya året :) Jättelyckad kväll & natt, speciellt eftersom jag senare mötte upp Arvid och åkte hem till honom. Jag bosatte mig hos honom ett par dagar, det var så underbart! ♥
Hemresan gick smidigt, dock klantade jag till det rejält då jag glömde min handväska på flygplanet (så typiskt mig), inser det då jag är hemma och ska öppna resväskan utan lycka eftersom nyckeln till låset ligger i handväskan, haha. Som tur var fann de väskan och jag kunde hämta den ikväll. Skönt!

Nu återgår allt till det vanliga, jag och Matilda började jobba idag igen och imorgon kommer Lisa och Hanna hem. Det ser jag fram emot :)


Nattinatti


RSS 2.0