tjugoåttonde februari



För att Frida är så söt!
Spenderade gårdagen med henne. Shopping på Oxford Street och Melodifestivalen i Svenska kyrkan där vi gottade oss med chokladen ni ser ovan, kardemumman är hela UNDERBAR. Trevlig dag!
Denna dag har vart väääldigt skön. Stack till gymmet med Lovisa. Eftersom jag avslutat mitt medlemskap där och det var sista dagen idag tänkte jag att idag ska jag köra hårt! Men... Lovisa smittade av sig med sin trötthet så det blev bara simning i tjugo minuter, sedan hoppade, dök och skvätte vi på allt folk omkring, hihi. Bubblade och bastade även ett bra tag, Lovisan hade med sig frukt och nötter som vi mumsade på i bastun. Gött!
Annars idag har jag städat rummet, fixat klart paket hem till Sverige, sett film och tagit det lugnt. Jag såg Pineapple Express, en film som ej är att rekommendera. Riktigt dålig faktiskt...

Hoppas ni haft en fin helg! Nattinatti.

tjugosjunde februari

HA DEN ÄRAN MIN ARVID PÅ 20ÅRSDAGEN!!!
Hoppas du får en underbar dag min gamle gubbe! ♥


Galen kväll igår. Massa svenska tjejer och fem britter. Satt på en pub vid Trafalgar Square, tjötade, bröt armbryning och hade trevligt. Jag drack min första "Snakebite", mums på den!
När puben stängt åkte vi vidare till the room-mates Ben & Tom i Camden där vi festade vidare. Tom blandade äckliga drinkar och vi lekte lite lekar och annat. Haha, en kväll att minnas!
Kom hem vid sex och gick upp klockan tio (!) idag för att sjunga för Arviden, åh så vackert det lät, nyvaken och allt! Haha, hoppas jag inte förstörde hela dagen för dig älskling :)








Fråga mig inte angående sista bilden... Hahha!


tjugosjätte februari

Solen skiner i London idag för första gången på en vecka, helt underbart då det verkligen har regnat dygnet runt!
Jag är precis hemkommen efter ett besök på National History Museeum med min Ulrika. Ett jättehäftigt, fascinerande museeum med massa intressant. Tyvärr hann vi inte ens med hälften, det är en väldig massa att se! Vi hann blandannat med dinosaurie-avdelningen, småkryps-avdelningen (usch, så läskigt!), shopen (hittade bl.a. en söt present till Wildah som fyller år nästa vecka!) m.m. I en avdelning finns ett jordbävningsrum där man står och får känna på hur en jordbävning känns, lite coolt!

Nu ska jag slå in lite paket till födelsedagsbarnen där hemma i Svealand, käka, ta hand om Miller en timma och sedan göra mig iordning inför kvällen. Då blir det party!





En robot T-Rex som rörde på sig och skrek.
Kändes jätteverklig, svinläskigt!







Elefanten bröts ner av små insekter på bara sju dagar!



"Waving Hello", hahah gulligt!


tjugofemte februari

Jag har precis kollat klart på dokumentärserien Himlen kan vänta, en serie som handlar om fem personer med olika dödliga sjukdomar. Fem starka personer med ett sånt jäklar anamma i sig som vill besegra sina sjukdomar och vill bli friska även att sjukdomarna är hundra procent dödliga.
I det sista avsnittet visar de hur det gick ett år senare... Jag grät en väldig massa!
Många av er har säkert redan sett detta då det ha legat på Svt Play i flera år nu men ni som inte sett det borde verkligen se det nu! Avsnitten tas bort nästa vecka...
Tack vare denna serie inser man att vi som är friska och har god hälsa är lyckligt lottade!!!


Onsdag igår, det betöd Nothing Hill Art Club som jag berättade om förra veckan... Jag, Frida, Anna, Matilda, Hanna & Rebecca tog oss dit tidigt, satt och tjötade tills banden började. Tre band spelade som var väldigt bra, blandannat ett finskt band som jag inte minns namnet på... Det sista bandet var nog det bästa, den unga sångaren hade sådan utstrålning, var grym på scen och uppträdandet slutade med att han slängde sig ut över publiken, haha!
Sedan satte DJn igång, tyvärr var det ingen speciellt bra DJ, det tyckte ingen av oss... Men vi hade en kul kväll ändå, Lovisa & Eleonor anslöt sig senare och vi dansade för fullt :) Jag träffade en trevlig kille som liknade Twilight-Jakob (då han hade långt hår), det var kul, hihi!








Hummus



1 burk kikärtor
1-2 vitlöksklyftor
0,5 dl olivolja
saften av ½ citron
salt
peppar
(persilja)

Kör alla ingredienser i matberedare tills det blir mosigt. Man vill att det ska vara som en grynig massa, inte helt slät!
Jag föredrar hummus med extra citron och med persilja i, det blir lite fräschare så :)

tjugoandra februari

Mysig helg!
Pyjamasparty at my place i fredags. Vi var sju tjejor som åt mina hemmagjorda semlor, spelade twister & galenpanna och såg på Djungelboken & Törnrosa (alla somnade dock mitt i Törnrosa). Jag bjöd även på morötter, kex och hemmagjord hummus (recept kommer senare).
Natten slutade sent därmed sovs halva lördagen bort. Jag Ulrika och Tilda tog en promenix i Richmond Park bland de söta rådjuren, kolla foton på Matildas blogg vettja!
Kvällen spenderades framför melodifestivalen i Svenska kyrkan. Yeba och Bluemangroup var ju bäst!!
Efteråt var vi ett gäng som satt och spelade galenpanna på Mcdonalds, kuuul!
Ulrika övernattade hos mig och vi gick upp tidigt på söndagen för att ta vara på dagen. Vi tog oss först till Kensington och Whole Foods som är en matbutik med enbart fräsch och färsk mat där vi köpte med oss lunch.
Vi åkte sedan vidare mot Kings Cross där vi besökte Platform 9 3/4 och sen British Library som är ett utav världens största bibliotek.
Vi åkte in mot city där vi skiljdes åt, jag träffade Matilda och vi tog en tur på Oxfordstreet innan jag åkte hemåt.
Ulrika som åkte till Covent Garden höll på att snubbla in på röda mattan till något film award som hon inte visste höll på. Hon hade turen att få se massa kändisar, bland annat Kirsten Stewart, Colin Firth och ROBERT PATTINSON! Åh, tänk om vi inte skiljts åt och jag följt med!!
Menmen, så ledsen för det var jag ändå inte för jag åkte hem och samtalade med min man, ÄNTLIGEN efter två hela veckor utan att pratas vid...








Förresten så fyllde mitt körkort ett år i torsdags, fyfan vad tiden går fort!!!

nittonde februari

Man bli konstant tillsagd att man ska hålla hårt i sin väska i denna storstad. Speciellt på marknader och i folkmassor. Men inte kunde jag tänka mig att man ska behöva sitta och hålla i sin väska på bio?!?
Jag var på bio igårkväll och mitt under filmen hör man en kvinna som skriker "He stole my bag! He stole my bag!" så vänder vi oss om och ser en man springa ut genom nödutgången med kvinnan (plus anhöriga) skrikandes efter... Fyfan alltså! Jag undrar hur det gick, de kom nämligen inte tillbaka... Hoppas de tog det svinet!!

 

Iallafall så såg jag tillsammans med Matilda & Hanna på Valentines Day och den var bra. Inte jättebra men bra. Den var ganska rolig och så men den hade ju inte vart lika bra om det inte hade varit så många grymma skådisar med och speciellt inte om snyggingarna Ashton Kutcher och Taylor Lautner inte medverkat!!
Men jag tycker absolut att ni ska se den :)

Nu ska jag iväg till underbara Borough Market. Hoppas det blir uppehåll idag men det ser det inte ut som...



artonde februari

Promenaden igår var underbar! Det var ljummet i luften, solen sken hela dagen och fåglarna kvittrade :)
Jag ville till ett museeum i South Kensington som ligger en bra bit härifrån och tänkte gå till Hammersmith som ligger halvvägs och sedan åka buss resten av vägen men när jag kom till Hammersmith fanns det ju ingen tvekan om att fortsätta promenixen. När jag kom fram till museet hade jag gått i två timmar, så skönt!
Lite tråkigt att National History museem är proppfyllt med massa barn nu under lovet och det var kö in igår som skulle ta över en timma så jag skippade det och gick vidare till Viktoria & Albert museeum (V&A). Detta museeum intresserar mig dock inte så mycket men det är rätt avkopplande att gå runt ensam och se sig omkring. En del är ju faktiskt kul och det är modet genom tiderna. Alla klänningar som var moderna förr i tiden, de är så vackra!

Tog bussen hem, packade gympåsen och drog direkt till gymmet för att gå på boxnings-pass med Lovisa & Frida. Ett riktigt tufft men kul pass, uppvärmningen var speciellt kul då vi körde bolldatten, haha!
Klar på gymmet stressade vi hem, fixade oss snabbt som bara den och skyndade oss sedan vidare mot Nothing Hill för lite förfest hos Hanna. Vi var väldigt sena och hann bara stanna i tjugo minuter för att sen gå vidare till Nothing Hill Art Club, en onsdagsclub som jag hört mycket gott om så jag var taggad hela dagen.
Vi kom dit vid halv tolv ungefär och då var det jättelång kö och de körde "en ut, en in" och eftersom vi var några som skulle upp tidigt idag kändes det inte så värt så de flesta av oss drog hemåt.
Men nästa onsdag blir det förhoppningsvis ett nytt försök, och då ska vi dit tidigare!

Vaknade upp vid sju idag, utav vana då jag vanligtvis går upp vid den tiden, och kunde inte somna om.
Ont i hela kroppen hade jag med från allt promenerande i dåliga skor och den tuffa boxningen. Det är gött med träningsvärk men det var ju inte smidigt idag då jag städade huset, haha, men det gick okej.
Nu sitter jag iallafall här och kan inte lämna huset... Mellan åtta och tolv skulle en gubbe komma och rutinkolla värmepannan men såklart så ringer han vid tolv och säger att han blir sen. Suck. Han sa att han förhoppningsvis är här till två.
Aja, regnet öser ner ute ändå så det är inte hela världen. Hoho, vilket konstigt varierande väder detta land har!


Hammersmith Bridge & pippifågel



Förresten,
GRATTIS TILL PATRIK SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!!!
Hoppas du får en fin dag mannen!! :)




sjuttonde februari

Nu har familjen åkt iväg till Cornwall och jag är ensam hemma till söndag. Skööönt men det lär bli lite läskigt om kvällarna, mörkrädd som jag är, hihi.
Jag har precis ätit nybakad scones til frukost, så galet gott med nötter och torkad frukt i!!
Nu ska jag ut och promenera :) Hoppas att det inte blir lika dåligt väder som igår, regnet VRÄKTE ner HELA dagen. Uscha mig.

Här kommer en fin låt som systra mi tipsade om...



Puss på er! :*

femtonde februari

Det är "halfterm" här i London, alla ungar har alltså skollov. Jag har haft hand om Miller hela dagen, han har haft en vän över, jättegullig unge. Vi har lekt i lekpark och annat. Sen har jag och Miller sett Ratatouille, jag gillar den filmen!!
Imorgon gäller samma sak - att jag är hemma med Miller hela dagen. Blir troligen pannkaksätning blandannat då det är Pancakeday här i England, mumma :)
Sedan är jag ledig resten utav veckan!!!

Helgen var finfin. Tacos med lite brudar uppe i norr i fredags, till efterrätt Sandras mäktiga, hemmagjorda cheesecake. Gud så gott. Förutom allt ätande satt vi bara och pratade och jag & Matilda fick garvanfall som vanligt, haha.
Klockan hann bli ganska mycket och man kunde knappt röra sig efter all mat så någon utgång orkades inte med utan jag åkte med Tilda hem och övernattade där.
Sov länge på lördagen och åt supergod superfrukost innehållande toast, flingor, ägg, kaffe och melon. Vi fixade oss iordning och gick sedan på shoppinggatan vid Tilda en sväng innan vi gick vidare mot Queenspark och lunchade med den nya Au-pairen Stina. En väldigt trevlig tjej!
Åkte sedan mot "den svenska klumpen" som jag och Tilda så fint kallar det, där svenska kyrkan ligger och även en svensk pub, en svensk restaurang, Hästens och den svenska matbutiken "Totally Swedish". Vi gick till butiken och köpte svenskt lösgodis som var superfärskt, YÄY! Sedan gick vi till kyrkan där vi mötte lite trevligt folk och spelade kort i väntan på melodifestivalen!!
Det var som förväntat - inga höjdarlåtar precis men jag gillade låten "Manipulated" och Erik Saade vill man ju bara äta upp!
Det var tänkt att vi skulle stanna kvar och spela spel men kyrkan stängde tyvärr så jag följde även denna kväll med Matilda hem, myspys ju! Vi mumsade i oss kladdkaka och tittade på film innan vi hoppade i säng.
Kärlekens dag spenderades med Matilda och Hanna i Kina Town där kineserna nu firar nyår. Dock var det inte så intressant (det håller på hela veckan nu och de firar som mest nästa helg), det var bara en liten drake som gick runt och åt sallad som hängde i entrén till alla restauranger. Jag undrar vad som menas med det?!
På kvällen blev vi ett gäng tjejer som hemma hos Hanna tillagade och åt tacos (tacos tröttnar jag aldrig på!) och tittade på Skönheten & Odjuret. Jag var så liten sist jag såg den så jag minns den inte, och guud vilken underbar film det är! Perfekt film på alla hjärtans dag också :) Vi hade även köpt lyckokakor tidigare på dagen i Kinastaden som vi öppnade på kvällen, läskigt hur vissa av meddelanden stämde in på oss!!
Det bästa med kvällen var när Hanna tog fram sin gitarr och sjöng låtar som hon själv skrivit, jättekul!
En helt underbar alla hjärtans dag i London!!! ♥







tolfte februari



Vad söta vi är.
Jag och Lovisa promenerade till gymmet imorse. Gymmade en stund, sedan kletade vi in oss i bajs som ni ser.... Nej jag skojar, vi kletade in oss i choklad-ansiktsmask och bubblade i poolen. Gött! Sedan gick vi även hem.
Hemma käkade jag lunch och bakade banan-paj. Jag har aldrig vart speciellt förtjust i banan i mat & bak men denna paj var jättegod verkligen! Inget speciellt egentligen utan bara vanlig havregryns-smulpaj med kanel och sirap på. Testa det med vaniljglass till! :)
Har sedan strukit en himla massa, samtidigt som jag tittade på "Landet Brunsås" på Svt Play som Lovisa tipsade mig om... Ett program som handlar om den svenska matkulturen. Jätteintressant!

 

Jag ska nu fixa mig inför kvällen. Det blir tacos med lite folk uppe i norra London och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jag hoppas på utgång!

 

Trevlig kväll!


elfte februari

Är barnvakt ikväll. Sitter och tittar på Jönköpingsnytt på Svt Play och mumsar i mig nybakad scones med engelsk cheddar-ost på. Kärlek till den osten!
Jag testade på ett nyttigare sconesrecept med müsli i som jag hittade på denna blogg.
Mycket gott! Här kommer receptet:

Scones, ger en bulle (en portion)
½ dl müsli med bär
½ dl dinkelmjöl fullkorn
½ dl valnötter, grovt hackade
2 torkade aprikoser, klippta i småbitar
1 tsk bakpulver
1 krm salt
¾ dl kesella

Värm ugnen till 225°C. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt kesella och rör ihop till en deg. Forma till en bulle och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Platta till lätt. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
(Jag bytte ut kesellan mot creme fraiche, blev nog minst lika bra!)

tionde februari

Idag är det fyra månader sedan jag landade i London för första gången. Hallå, vart tog all tid vägen?
Det är ju nästan att halva tiden här har gått nu :o läskigt!!

Ikväll är jag totalt jäkla utmattad. Strök kläder ett bra tag på morgonen sen promenerade jag till gymmet (tar 30 min. som sagt) för att spinna med Lovisa och Frida. Fyfasen vilket hårt pass det var idag, men gött såklart! Solen sken idag så jag gick även hem.
Hemma slängde jag in träningskläderna och gick direkt vidare för att hämta Miller, på onsdagar simmar han sista lektionen och det tar en kvart att gå dit och såklart en kvart tillbaka.
Så sammanlagt har jag traskat snabbt i en och en halv timma och kört ett tufft spinningpass i 45 minuter idag. Mina fötter och ben värker helt seriöst nu...

Nu ska jag lägga mig och läsa i Breaking Dawn tills jag somnar.
På tal om Breaking Dawn och hunken Pattinson, denna film bara måste jag se! :



åttonde februari

Jag har idag haft två små buspojkar att ta hand om, vi har blandannat bakat mocka-rutor (jag har vart galet sugen ett tag nu!). Millers kompis blev precis hämtad av sin mamma som faktiskt är svensk. Hon blev överlycklig när jag skickade med ett par bitar av den svenska delikatessen, hihi :)

I helgen har det vart ljummet i luften och solen har tittat fram en massa men idag har det var jättekallt och snöat nästan hela dagen? Lustigt värre tycker jag! Men detta ska visst vara den sista kylan och sen kommer våren på riktigt!!! :D
Jag har haft en jättetrevlig helg. Mys hemma hos Lovisa i fredags som sagt, vi drack te, åt choklad och bara tjötade :)
På lördagen sov jag ut med Matilda bredvid mig, hihi. Vi åt frukost, sen åkte hon till stan och jag åt det motsatta hållet för att gymma med Lovisa.
På kvällen blev det födelsedagsfest för Bob (en au-pair) som fyller 24 imorgon och hans vän Angel som häromdagen också fyllde 24. Angel hade hemmafest där han lekte bartender och bjöd på goa drinkar :) Jättekul kväll!
Igår åkte jag till IKEA med Frida, Matilda och Hanna. Eftersom alla Londons IKEA butiker ligger helt "off" blev det en låång resa, men det gjorde inget för jag och brudarna hade så kul tillsammans flummiga som vi var!
Framme på IKEA mötte vi upp Ulrika, Allan, Sophia, Sandra och Ebba och lunchade i restaurangen. Det blev svensk husmanskost för mig - biffstroganoff, ris, lingonsylt och mjölk :) Underbart!
Sen shoppade vi loss i  den lilla matbutiken som finns där. Med mig hem fick jag; kardemummaskorpor, pepparkakor med cappuccino-smak (?!), saltlakrits, marabouchoklad, hallon&blåbärs-sylt, lingonbrödsblandning (färdig att blandas med vatten, sen in i ungen och det blir två limpor), gräddsås, knäckebröd, och kex-choklad till Reseigh, Miller och Martin, de älskade det!










sjunde februari

Den sjunde februari idag, det betyder att det är min & Arvids dag!
2 år tillsammans. PUSS på dig mannen min! :*



femte februari

ÅH, IDAG ÄR DET VÅR I LONDON!!
Vilken underbar dag jag haft so far :)
Efter att jag lämnat Miller i skolan tog jag bussen till Piccadilly där jag mötte Ulrika.
På bussen skrev jag brev till min kära mormor, borde ha gjort det förlängesen, fy mig!
Från Piccadilly började vi traska i det härliga, soliga vädret, vi gick bland annat längs Themes där jag tillochmed blev tvungen att ta av mig jackan för det var så varmt! Vi gick även över Millenium Bridge a.k.a. Wobbly Bridge (som är med i Harry Potter) och strax efter det nådde vi vårt mål: Borough Market.
Vilken underbar marknad, denna marknad bestående av enbart massa mat. I LOVE!

Det finns massa spännande att provsmaka, massa att se, fasineras och inspireras utav! En perfekt marknad för dig som är matintresserad :)
Läskigt var det när jag och Ulrika stannade för att studera dessa fåglar hängades i ett stånd och jag fråga henne om de var riktiga eller ej och några av dom helt plötslig börja röra på sig och såg ut att börja flaxa ivrigt framför oss. Jag blev skiträdd och tjöt till högt som bara den! Alla omkring tittade och alla dessa grabbar bakom ståndet börja asgarva. De jäklarna, de hade lurat oss genom att knuffa till fåglarna bakom gallret. De tänkte nog det att hon ser ut som en lättlurad brud och det hade de tyvärr rätt i. Shit vad rädd jag blev och vad länge de garvade åt mig...

Nu ska jag fixa mig lite käk, sen ska jag möta Matilda och Hanna för att gå till Lovisa och ha myskväll.
Jag kan inte fatta att det är helg igen, var det inte söndag igår?! Sjukt.


Här är en liten del utav allt som finns på Borough Market...






de jäkla fåglarna...







fjärde februari

Städdag idag, alltså även tänkardag. Jag tänker så mycket nuförtiden då jag städar...
Idag tänkte jag massa på att jag saknar hemmet i Sverige. Att jag saknar mitt mysiga hus, mitt rum, min säng, men mest min pappa och bror. Allt känns ju så tryggt där hemma bland dom.
Pappa och bror, se till att skaffa skype nu då så vi kan höras av mer, vi pratar alldeles för sällan!!

Något annat jag tänker på (som jag iochförsig tänker på dagligen) är framtiden. Vad ska hända efter att jag är klar här? Vad vill jag göra? Det är inte lång tid kvar egentligen..
Det finns så mycket alternativ, jag vill ju göra allt men vilken ordning är bäst att ta det i?
Jag vill så gärna vara nära älsklingen efter att ha vart ifrån han så länge men samtidigt, vad vill jag sysselsätta mig med i Sverige? Där finns det inte så många intressanta alternativ för mig just nu...

Baah, vad ska ni göra efter sommaren?

tredje februari

Klipp klipp.
Idag har jag cuttat av håret ännu mera, skööönt som fan.
Underbart att jag kan gå och klippa mig gratis. I "städasalongen-jobbet" ingår även gratis klippning vet ni :D
Här kommer före & efter bilder (klippte dock av en del i december men inte såhär mycket)...
Vad tycks?


Oktober:

 
Idag:


Efter jag klippt mig på morgonen promenerade jag till Richmond (30 min) där gymmet ligger.
Jag, Frida och Lovisa hade det skönt på relaxavdelningen, bubbel, bastu och massa tjöt :)
Dock blev jag lite väääl avkopplad då jag efteråt blev helt matt och seg och är det ännu.
Tur att Jason stannade hemma ikväll så jag slapp sitta barnvakt!!
Jag skall nu lägga mig och läsa i Breaking Dawn tills jag somnar, lär inte ta lång tid...


Sweet dreams.





första februari

Skön helg. Jag träffade Tildas underbara ungar i fredags. Vi misstänker att de är robotar då de är FÖR uppfostrade och duktiga.. Jag och tilda frågade om de ville sjunga singstar med oss, då ville de hellre lyssna på klassisk musik (de är åtta & tolv år!) men vi fick som vi ville iaf och sjöng med dom. Vid åtta sa pojken "nu är det läggdags" och gick och la sig och så gör han visst jämt, Tilda behöver inte säga till han alls :o Sen såg vi filmen "Matilda" med flickan och genom hela filmen frågade hon "vad är klockan?, vid nio måste jag lägga mig"! Barnen har höga betyg i skolan och flickan skriver även på en egen bok! Vilka ungar alltså!!
Filmen var jättebra iallafall, se den om ni inte redan har gjort det. När flickan gått och lagt sig slängde vi fram allt godis vi köpt och såg på "Nothing Hill". Helt underbart att se på den nu när man bor så nära Nothing Hill och har vart på Portobello Road Market nästan tio gånger.. Man känner ju igen sig överallt :) Nästa gång jag kommer dit ska jag kolla efter den blå dörren (dock är den svart nu har jag hört) och Travel-Books butiken!
Vi åkte till Camden Market på lördagen som inte var så mycket att ha faktiskt, kändes som det var samma saker i alla stånd.. Synd! Så vi mötte upp Ulrika och åkte till Westfield (shoppingcenter) istället där det dock inte blev så mycket shoppat heller, bara sushi från Waitrose som vi mumsade i oss. Gott!!
På kvällen satt jag som sagt barnvakt åt lille Harry. Jag badade och nattade han, sen låg jag och läste. Fyra timmar och jag fick 32 pund. Smidigt!
Söndagen var en trevlig dag. Jag, Frida och Matilda tog oss till Brick Lane som är en sorts marknad där vemsomhelst får lägga ut en filt på gatan med prylar på som de vill bli av med. Eftersom det var så kallt ute var det inte många som ville stå där så det var inte så intressant denna dag men i sommar får jag ta mig tillbaka dit!
Vi åkte vidare till Oxford street istället där vi mötte Hanna, käkade lunch och shoppade. Jag fann mig en top, kjol, skärp och lite annat smått&gott.




Lösgodis ♥ Dock inte alls lika bra som det hemma!
Jag har inget emot att få en påse hitskickat alltså (a)



En dubbeldäckare ombygg till restaurang, måste käka där någon dag!!



Dagen har vart bra. Jag städade salongen som vanligt, det går smidigt nu när jag kommit in i det - idag tog det knappt två timmar (alltså tjänade jag 15pund/timma!). Efter det gymmade jag med Frida.
Halv fyra hämtade jag Miller och vi gick hem och gjorde smoothie och åt Ballerinakakor, mums! (ARVID, Miller hälsar att han vill att du tar med fler ballerina nästa gång du kommer!) Och nu på kvällen har jag powerwalkat i en timma med Lovisa och Eleonor. Gött!

 

Nattinatti på er.






one life stand

Skön låt!


RSS 2.0