Ett nytt hem!

Imorse då vi satt och åt frukost på jobbet kikade vi i tidningarna på annonssidorna efter boenden. Vår ena chef Peter hittade en intressant lägenhet som han ringde om direkt och husesyn bestämdes efter att vi slutat jobbet. Sagt och gjort så åkte vi dit tillsammans med med Peter & Tomas och vi alla godkände lyan direkt! Ägarna sa att de hade fler som skulle komma och titta och att de skulle höra av sig till oss... Redan en och en halv timma senare ringde de och sa att vi kan flytta in nästa vecka :D
Det känns så jäkla bra! Vi ska bo tillsammans med en svensk tjej som heter Hanna som ska jobba på Knoll og Tott med oss och hennes två vänner, dock kommer de inte hit förräns måndag så det känns ju lite lustigt när vi inte träffat dom men det ska bli kul att bo i ett kollektiv minsann! Lägenheten har 4 sovrum, bra kök, jättestort vardagsrum, två altaner, två toaletter och bastu! Gött!
Det negativa är dock att huset ligger på fastlandet, cirka två kilometer till jobbet men vi har busshållplats precis utanför huset, bussarna går ofta och vi hoppas på att orka promenera till & från jobbet ibland...


Jag har haft en väldigt bra dag förövrigt, även att jag slet från klockan 8.00-18.30, det är kul på jobbet och dagarna går så fort :)

Kommentarer
Postat av: Sophia

Åh vad kul!! Grattis :-D

2010-08-20 @ 17:38:58
URL: http://mariaelinsophia.blogspot.com
Postat av: Anonym

vad bra det låter Elin! :)

2010-08-22 @ 18:41:54
Postat av: Lisa

från mig ^

2010-08-22 @ 18:42:40
URL: http://magnussonlisa.blogg.se/
Postat av: therese

¨¨åå det låter hur bra som helst!! skönt att ni fått boende!! jag vill så gärna komma upp till er!! har ni pratat med sas?

kul att ni spelar yatzy det gjorde vi jämt :D

2010-08-22 @ 22:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0