Banan-kladdkaka

150 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1½ dl vetemjöl
2 bananer

Smält smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker. Tillsätt vaniljsocker, kakao och vetemjöl. Blanda till en jämn smet.
Rör i det smälta smöret.
Hacka bananerna ganska grovt och blanda ner i smeten.
Häll smeten i en rund pajform med löstagbar kant.
Grädda mitt i ugnen, 175 grader, i 30 minuter.
Låt den svalna och ställ den sedan kallt till servering.
Går bra att spara flera dagar.

Servera med vaniljgrädde, muuums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0